Welkom bezoeker

id : bc1401010002

All Friends Animal House Stabilizer

 
De All Friends Animal House Stabilizer van Chrisal is speciaal ontwikkeld om de periode tussen twee schuimreinigingen op te vangen. De probiotische vloeistof kan spaarzaam verneveld worden in ieder dierenverblijf om het aantal probiotica en de geurbestrijding op peil te houden. Het product werkt ook tegen de ammonia-geur in vogelkooien. Dit product dient ter aanvulling van de All Friends Animal House Cleaner, om tussen de twee reinigingen door via een gemakkelijke verneveling de maximale voordelen van probiotica te blijven garanderen. De probiotica zorgen voor een gezonde microflora in de omgeving, verlagen het risico op ziektekiemen en allergenen, verwijderen actief vuil en bestrijden geuren. De probiotische reiniging heeft heel wat voordelen, zoals: Diepgaande reiniging: de probiotica verwijderen vuil en micro-organismen tot diep in verschillende oppervlakken. Geurbestrijding: geuren worden vaak gevormd door ongewenste micro-organismen, deze worden vervangen door de probiotica die geen nare geuren produceren. Veiligheid: in tegenstelling tot heel wat chemische reinigingsproducten en vooral ontsmettingsmiddelen zijn de probiotische producten zeer veilig in gebruik. Milieu: de probiotica zijn niet alleen 100% natuurlijk, ze dragen ook actief bij tot afvalwaterzuivering. Milieubevorderend in plaats van enkel milieuvriendelijk. Bij probiotische reiniging zijn er geen afdoende chemische stoffen, dus er is geen resistentie ontwikkeling mogelijk.
Artikelen behorende tot deze groep
Artikel code Omschrijving Prijs excl.BTW Prijs incl.BTW Per stuks Voorraad
PET_36035_5L
All Friends Animal House Stabilizer 5L 31.20
37.75
1 40
PET_36035_1L
All Friends Animal House Stabilizer 1L 7.09
8.57
1 40

www.BC5.nl

id : bc1401010006

All Friends Animal Allergen Spray

 
All Friends Animal Allergen Spray van Chrisal is een probiotische allergenen spray voor dieren en hun omgeving. De probiotica verwijderen actief allergenen, zorgen voor een gezonde microflora in de omgeving en verlagen het risico op ziektekiemen. Heel wat dieren hebben last van huidproblemen of allergieen. De pels/vacht is immers vaak een verzamelplaats van vuil, allergenen of schadelijke micro-organismen. Chrisal ontwikkelde deze probiotische spray, die als doel heeft de pels of vacht zo zuiver mogelijk te houden. Dit heeft niet alleen voordelen voor het dier zelf, maar ook voor mensen die allergisch zijn aan sommige stoffen die in de pels/vacht kunnen voorkomen. Het dier is gezonder en ook uzelf kan meer genieten van de nabijheid van uw dierbare vriend. De probiotische All Friends Animal Allergen Spray zorgt voor een gezonde microflora op het dier. Eens het oppervlak bezet is met probiotica daalt het risico op aanwezigheid van andere, kwaadaardige micro-organismen zeer sterk. De probiotica zijn niet alleen 100% natuurlijk en veilig, ze dragen ook actief bij tot het behoud van het milieu.
Artikelen behorende tot deze groep
Artikel code Omschrijving Prijs excl.BTW Prijs incl.BTW Per stuks Voorraad
PET_60915_200ML
All Friends Animal Allergen Spray 200ML 9.56
11.56
1 40

www.BC5.nl

id : bc1401010005

All Friends Animal Smell Remover

 
De All Friends Animal Smell Remover van Chrisal is een probiotische spray voor dieren en hun omgeving. Het product bevat probiotica die de onaangename geuren, geproduceerd door dieren, actief voorkomen. Bovendien zorgen ze voor een gezonde microflora in de omgeving en een sterk verlaagd risico op ziektekiemen. Geuren worden meestal gevormd door bepaalde micro-organismen die gassen vormen ten gevolge hun vertering. De probiotica die door de spray op het oppervlak of op het dier aanwezig zijn, zullen enerzijds de voedingsstoffen van de geurvormers wegnemen, en zullen ook op korte termijn zorgen voor een groter aantal niet-geurvormende micro-organismen. Zo wordt er gezorgd voor een goede geurbestrijding van het dier en de omgeving. De probiotica zijn niet alleen 100% natuurlijk, ze dragen ook actief bij tot het behoud van het milieu.
Artikelen behorende tot deze groep
Artikel code Omschrijving Prijs excl.BTW Prijs incl.BTW Per stuks Voorraad
PET_60906_200ML
All Friends Animal Smell Remover 200ML 9.56
11.56
1 40

www.BC5.nl

id : bc1401010004

All Friends Cat Box Fresh

 
All Friends Cat's Box Fresh van Chrisal is een specifieke probiotische spray voor kattenbakken. De kattenbak is vaak een bron van zeer onaangename geuren die zich door het huis heen verspreiden. De probiotica in het product zullen actief de geuren verwijderen. Ze zorgen ook voor een gezonde microflora in de omgeving en verlagen sterk het risico op ziektekiemen. Omdat er niet altijd de tijd is om de kattenbak telkens te reinigen of verversen heeft Chrisal de All Friends Cat's Box Fresh ontwikkeld. Door het innevelen van de kattenbak met de zeer eenvoudig toe te passen spray, wordt er gezorgd voor een geurreductie. Hierdoor zal de kat langer gebruik maken van de kattenbak, zodat hij minder vaak ververst hoeft te worden. All Friends Cat's Box Fresh kan ook gebruikt worden om kattenmanden of andere favoriete ligplaatsen geurvrij te houden. De spray is 100% natuurlijk en veilig. De probiotica dragen actief bij tot afvalwaterzuivering. Dit maakt de spray naast milieuvriendelijk ook nog eens milieubevorderend.
Artikelen behorende tot deze groep
Artikel code Omschrijving Prijs excl.BTW Prijs incl.BTW Per stuks Voorraad
PET_60905_200ML
All Friends Cat Box Fresh 200ML 9.56
11.56
1 40

www.BC5.nl

id : bc1401010003

All Friends Shampoo

 
All Friends Dog Shampoo van Chrisal is een probiotische shampoo voor honden die zorgt voor een zuivere, allergeen- en geurvrije vacht en huid. De shampoo is 100% veilig voor hond en mens. Een gezonde vacht is zeer belangrijk voor de algemene gezondheid van de hond. Wanneer de vacht vuil of onverzorgd is, kan dit leiden tot huidproblemen, allergieen of geurhinder. De probiotica in All Friends Animal Shampoo verwijderen actief vuil en allergenen in de vacht van het dier, waardoor deze zuiver en gezond blijft. De hond zal daardoor lekkerder in zijn/haar vel zitten en geen vieze geur meer verspreiden. Heel wat honden hebben last van huidproblemen of allergieen. Immers, de vacht is vaak een verzamelplaats van vuil, allergenen of schadelijke micro-organismen. Chrisal ontwikkelde deze probiotische shampoo, die als doel heeft de vacht zo zuiver mogelijk te houden. Dit heeft niet alleen voordelen voor de hond zelf, maar ook voor mensen die allergisch zijn aan sommige stoffen die in de vacht kunnen voorkomen. De probiotica zijn niet alleen 100% natuurlijk, ze dragen ook actief bij tot het behoud van het milieu. Heeft u ook andere dieren in huis die een wasbeurt kunnen gebruiken? Neem dan de All Friends Animal Shampoo. Dit product bevat dezelfde werkzame stoffen en kan gebruikt worden bij ieder diersoort.
Artikelen behorende tot deze groep
Artikel code Omschrijving Prijs excl.BTW Prijs incl.BTW Per stuks Voorraad
PET_60211_500ML
All Friends Dog Shampoo 500ML 5.49
6.65
1 40
PET_60935_200ML
All Friends Animal Dry Shampoo 200ML 7.44
9.01
1 40
PET_60210_500ML
All Friends Animal Shampoo 500ML 5.49
6.65
1 40

www.BC5.nl

id : bc1401010001

All Friends Animal House Cleaner

 
De All Friends Animal House Cleaner van Chrisal heeft een sterke drievoudige werking voor een optimale hygiene: Diepgaande microscopische reiniging tot in de kleinste onzuiverheden van een oppervlak. Verwijderen en voorkomen van onaangename geuren. Aanbrengen van een gezonde en veilige microflora op de oppervlakken. De verblijfplaats (kooi, kennel, ren, stal) van dieren wordt vaak zeer zwaar belast door onder andere uitwerpselen, voedselresten, strooisel en soms door weersomstandigheden. Hierdoor dreigen deze verblijven zeer snel vuil te worden met geurhinder als gevolg. De schuimreiniger van Chrisal reinigt tot diep in het oppervlak en zorgt voor een zeer doelgerichte verwijdering van vieze geurtjes. De All Friends Animal House Cleaner is een sterk geconcentreerde biodegradeerbare schuimreiniger, aangereikt met probiotica, voor alle soorten dierenverblijven. De reiniger heeft een langdurige nawerking via enzymen en probiotica, waardoor het risico op slechte geuren en infecties aanzienlijk verlaagt wordt en er gezorgd wordt voor een gezonde microflora in de omgeving. Aanvullend kan de All Friends Animal House Stabilizer gebruikt worden, om een goed evenwicht in de microflora te garanderen.
Artikelen behorende tot deze groep
Artikel code Omschrijving Prijs excl.BTW Prijs incl.BTW Per stuks Voorraad
PET_36025_1L
All Friends Animal House Cleaner 1L 9.23
11.17
1 40
PET_36025_5L
All Friends Animal House Cleaner 5L 40.95
49.55
1 40

www.BC5.nl